Sunde – Ledkam 4 – 1 (2-1)

Laget: jolle – eivind – kjetil – bjarte – motta – awa – henning – cornelius – helleik

Mål: Cornelius.

Fysste omgang:
Svagt av oss i starten (som vanligt) – onna 1-0 itte litt fram & tebage & et knallhardt skudd v stolperodå. Me udligna ett minutt ittepå itte litt fram & tebage & et knallhardt skudd v/ stolperodå, bra av Cornelius der. Di komme tebage å skåre på et hardt skudd som passere vår udrusande kiper. Me øvetog & styrte spelet i slutten av omgangen & burde nok ha skårt et mål eller to, sånn bare for d.

Pause.

Andre omgang:
Svagt av oss i starten... – 3-1 itte labert markeringsspel fra oss – skudd fra 3 meter. Me mista nok piften der & då, så resten av kampen va me ustrukturerte & tamme & di fekk laga 4-1 itte ennå merr elendighed i vårt forsvar.
Alt i alt ein elendige kvell for foball, viste d seg.

Dagens mann: Dommaren som annulerte Helleiks mål (itte et strålande slått kårner av Eivind) for han hadde angiveligt mumla “vent litt” itte han blåste for å ta kårneret... Ein merkelige mann.