fredag 10. juni 2011

Ledkam knuste nesten Viking!

Ledaalskameratene – Viking 4-4(4-0)

Problemene til Viking fortsatte på Midjord i går kveld. Ved kampstart hadde de mørkeblå kun keeper og 4 utespillere. Det gjorde at LedKam fikk mye boltreplass. Helleik satte seg som vanlig i respekt alt i første spilleminutt ved å dundre inn i ryggen på Inge Valen. Dette medførte en relativt ilter stemning mellom jazzgeneralen og komikerfaren resten av kampen. Sannsynligvis kan vi regne med en hatefull utgave av Jazzhjørna neste gang Valen er på skjermen.
Overtallsspillet gav etterhvert resultater, og Helleik puttet to mål. Det ene må fremheves, der han først takler keeper Vidar Geitle, for så å score fra liggende posisjon. Like etter kom en ferdigscoret corner fra Bjarte som Henning satte kontant i nettmaskene. En heading så hard at Henning pådro seg lettere hjernerystelse. Omgangen ebbet ut med 4-0 til LedKamp.
Dessverre var Viking blitt fulltallige etter pause, og kampbildet endret seg relativt kraftig. Rune Medalen gav Viking tyngde på topp, og bare strålende keeperarbeid av Jollen hindret baklengs. Forsvarsorganiseringen til LedKam ble stadig mer frynsete, samtidig som diverse strekkskader hemmet løpesettet til flere. Medalen viste glimt av gamle takter, og reduserte både en og to og tre ganger.
Det endte 4-4, og de skal vi være veldig glade for!

Mål LedKam: Helleik 2, Henning og Bjarte(?)