mandag 2. juni 2008

Mastra - Ledkam 1 - 4

For en dag, for en kveld, for en kamp!
Vanskelig å oppsumere kampen uten å hylle unge Hinderaker, vår elste og mest erfarne spiller skårer ustanselig for tiden og er oppe i 12 mål til nå.
Dagens 3 awamål kom alle etter stor innsats og godt spill i forkant, og tar vi med det "susende" langskuddet fra Andy har vi nevnt de viktigste ingrediensene (dvs det som ble avgjørende i målprotokollen). Det var på alle vis stor og imponerende innsats fra hele laget og samtlige lagdeler.
Alle våre 4 mål kom etter at vi brøt Mastra i framspilfasen og gikk direkte i kontra (riktignok kom det siste målet vårt fra kårner etter et brudd, men likefullt et resultat av iherdig og sterkt press på forsvaret deres).
Det var godt å se at vi klarte å holde formasjonen og "trykket" stort sett hele kampen til tross for at vi var så mange som 11 mann - og følgelig svært mange bytter.
Et annet positivt trekk var det fakta at vi klarte å vinne på gress, det er lenge siden sist (muligens før vi ble Oldboys?).
Lite negativt å nevne bortsett fra at ved Mastras mål var ikke forsvaret patent - to Mastraspillere fikk regjere uhindret på et kårner, det bør vi kunne unngå. Dessuten ble Ravnen vingeklippet under et durabelig løp, noe som gjorde at han umiddelbart måtte halte bort på benken for å drikke øl.
Suksessoppskrift:
En-dabb under oppvarming - saliggjørende for både kropp og sjel, noe som gjorde at vi alle var i total balanse med våre indre "jeg".
Innbytterbenk - dette må vi snarligen investere i, for et genialt konsept - spille som en gal og sitte å se fotballkamp i skjønn forening.
ØL - perfekt for slitne og skadede spillere mens de sitter på benken & samler krefter til neste økt.
Ord for dagen:
"Innball" - definert av vår språkmektige kiper (som også fikk plassert "kungjørning" i det språklige landskapet) etter et bra innlegg.
Tilstede og delaktige: jolle, ravn, kristen, eivind, hp, galta, andy, henning, helleik, mini, awa.
målscorers: Awa 3, Andy 1.

Ingen kommentarer: